B2B Oplossingen

Oplossingen voor o.a. Vve’s, woningbouwverenigingen, vastgoed beheerders en verzekeringsmaatschappijen. 

24/7 SPOEDLIJN

Calamiteiten bij uw gebouwen, woningen of appartementen? Onze 24/7 spoedlijn staat klaar om onmiddellijk in te grijpen.  Bel ons direct op:

andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor meer informatie over wat De Noodoplossing voor uw VvE en/of woningbouw vereniging kan betekenen! Ook werken wij voor u als vastgoed beheerder en verzekeringsmaatschappij.

Stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp aan één van onze medewerkers.

De Noodoplossing is uw partner voor B2B oplossingen op het gebied van Vve's, woningbouwverenigingen, vastgoed makelaars en verzekeringsmaatschappijen. Wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee Vve's, woningbouwverenigingen, vastgoed makelaars en verzekeringsmaatschappijen te maken hebben, en daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om u te ondersteunen bij het beheer en onderhoud van uw vastgoed.

Of het nu gaat om periodiek onderhoud, spoedservices of renovatieprojecten, wij staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw panden veilig, functioneel en aantrekkelijk blijven voor bewoners. Onze ervaren professionals zijn uitgerust met de juiste kennis, vaardigheden en middelen om aan al uw behoeften te voldoen.

Spoedservices

Onze 24/7 spoedlijn staat paraat om snel en efficiënt noodsituaties aan te pakken, zoals lekkages, verstopte leidingen, en verwarmingsproblemen. U kunt altijd op ons rekenen, dag en nacht.

Periodiek onderhoud

Voorkom kostbare problemen en verleng de levensduur van uw gebouwen door regelmatig onderhoud uit te laten voeren door onze deskundige technici. Wij bieden een breed scala aan onderhoudsdiensten, van inspecties tot reiniging en reparaties.

Renovatie en verbouwing

Wilt u uw gebouwen upgraden, renoveren of uitbreiden? Wij staan tot uw dienst met onze renovatie- en verbouwingsdiensten. Van kleine reparaties tot grootschalige renovatieprojecten, wij leveren hoogwaardig vakmanschap en zorgen voor een vlotte uitvoering.

Advies en begeleiding

Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te begeleiden bij al uw vastgoedgerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om het opstellen van een onderhoudsplan, het uitvoeren van energiebesparende maatregelen, of het beheren van budgetten, wij bieden deskundig advies op maat.

Kortom, bij De Noodoplossing bent u aan het juiste adres voor B2B oplossingen voor Vve's, woningbouwverenigingen, vastgoed makelaars en verzekeringsmaatschappijen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw vastgoed te beheren en te onderhouden, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is: tevreden bewoners en een goed functionerend pand.

Zakelijk contact houden? Volg dan de updates van De Noodoplossing op LinkedIn.   

24/7 spoedlijn

Direct hulp nodig? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor u als Vve, woningbouwvereniging, vastgoed makelaar of verzekeringsmaatschappij.

De Noodoplossing - 24/7 Spoedlijn bij verstoppingen en lekkages
De Noodoplossing QR

Met spoed gefixt!

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op als vCard. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand! 

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op via onze QR-Code. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand!