Logo De Noodoplossing

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Wij hebben de veelgestelde vragen voor u in een overzicht gezet.

Wij streven ernaar om de meest voorkomende vragen te beantwoorden en u van de nodige informatie te voorzien. Mocht uw specifieke vraag niet worden beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om u te assisteren.

VEELGESTELDE VRAGEN

De Noodoplossing is gespecialiseerd in het bieden van professionele diensten op het gebied van sanitair, lekkages, dakwerk, CV-installaties en airconditioning.

Heeft u andere problemen in of rondom uw huis dan lossen wij dat graag voor u op. De Noodoplossing heeft voor elke probleem een oplossing. Wij staan bekend om onze 24/7 spoedservice en streven ernaar om snel en effectief op noodsituaties te reageren.

Voor urgente gevallen zijn we 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar via onze spoedlijn. Bel ons direct op 085 – 124 80 40 en we staan klaar om u te helpen.

Ja, we bieden graag offertes aan voor onze diensten. U kunt eenvoudig het offerteformulier invullen op onze website, waarna ons team uw aanvraag zal beoordelen en u een op maat gemaakte offerte zal verstrekken.

De Noodoplossing bedient verschillende regio’s in Nederland. Neem contact met ons op voor specifieke informatie over onze beschikbaarheid in uw omgeving.

Na het uitvoeren van de werkzaamheden dient de betaling direct te geschieden, tenzij anders overeengekomen. We accepteren diverse betalingsmethoden, waaronder bankoverschrijvingen, betaalverzoeken of een Tikkie.

Ja, naast nooddiensten bieden we ook onderhoudsdiensten aan. Neem contact met ons op om uw specifieke onderhoudsbehoeften te bespreken.

24/7 SPOEDLIJN

Heeft u een vraag die hier niet wordt beantwoord? Aarzel niet om ons te bellen of een bericht achter te laten. Wij zijn hier om u te helpen!

24/7 spoedlijn

Direct hulp nodig? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

De Noodoplossing - 24/7 Spoedlijn bij verstoppingen en lekkages