Logo De Noodoplossing

Airco en CV Installaties

De Noodoplossing is uw partner voor hoogwaardige diensten op het gebied van airconditioning en CV-installaties.

24/7 SPOEDLIJN

Problemen met uw Airco of CV installatie? Of het nu gaat om installaties, reparaties of onderhoud, wij staan 24/7 paraat om aan uw behoeften te voldoen. Bel ons direct op:

andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor meer informatie over wat De Noodoplossing voor uw sanitair kan betekenen!

Stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp aan één van onze medewerkers.

Professionele Airco Installaties voor Optimaal Comfort

Of u nu een airconditioning wilt installeren in uw woning of kantoor, wij bieden professionele service op maat. Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een vakkundige plaatsing van uw airco, waarbij efficiëntie en energiebesparing centraal staan. Geniet van een aangename leefomgeving, ongeacht het weer, met onze hoogwaardige airco-oplossingen.

Vanwege de toenemende combinatie van hybride warmtepompen en cv-systemen is het essentieel om samen te werken met professionals die zowel een STEK-certificering als een CV-certificering hebben. Op deze manier hoeft u slechts één monteur te ontvangen voor het onderhoud van beide systemen.

Efficiënte en Betrouwbare CV Installaties voor Warmte en Comfort

Bij De Noodoplossing begrijpen we het belang van een goed functionerende CV-installatie, vooral tijdens koude dagen. Onze experts zorgen voor de installatie van hoogwaardige CV-systemen die niet alleen warmte leveren, maar ook energie-efficiënt zijn. Vertrouw op ons voor deskundig advies, installatie en onderhoud van uw CV-installatie.

Waarom Kiezen Voor De Noodoplossing?

- 24/7 Beschikbaarheid: Wij begrijpen dat problemen met airco's en CV-installaties zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar om snel en efficiënt op uw behoeften te reageren.

- Gecertificeerde Experts: Ons team bestaat uit gecertificeerde en ervaren professionals die streven naar uitmuntendheid in elke opdracht. U kunt vertrouwen op onze expertise voor kwalitatieve dienstverlening.

- Klantgerichte Aanpak: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Wij luisteren naar uw wensen, bieden op maat gemaakte oplossingen en streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen.

- Geavanceerde Technologie: Bij De Noodoplossing maken we gebruik van geavanceerde technologie en gereedschappen om efficiëntie en precisie te garanderen bij installaties, reparaties en onderhoud.

Neem Contact Op Voor Uw Airco en CV Behoeften

Bij De Noodoplossing geloven we in het bieden van betrouwbare oplossingen die uw comfort verhogen. Of u nu een nieuwe airco wilt installeren, uw CV-systeem wilt upgraden of behoefte heeft aan onderhoud, wij staan voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor meer informatie over wat De Noodoplossing voor uw sanitair kan betekenen!

TARIEVEN

Wij zijn transparant over onze prijzen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

  • Standaard tarief €108,-

    Binnen kantoortijden (van 09:00 tot 17:00), inclusief voorrijkosten en 30 minuten arbeidskosten.

  • Arbeidskosten (dag) €28,-

    Binnen kantoortijden (van 09:00 tot 17:00), per 15 minuten (na het standaard tarief).

  • Arbeidskosten 2e monteur (dag) €22,-

    Binnen kantoortijden (van 09:00 tot 17:00), per 15 minuten.

Getoonde prijzen zijn incl. BTW.

Bel onze 24/7 spoedlijn bij nood.

27/4 spoeddienst

Gecertificeerd

kwaliteitsstandaard

Stel direct een vraag

Neem direct contact op met De Noodoplossing.

REVIEWS

De Noodoplossing heeft onlangs een airco-installatie bij mij thuis uitgevoerd, en ik ben zeer tevreden met hun professionaliteit. Het team was punctueel, efficiënt en leverde kwalitatief hoogwaardig werk. Mijn woonomgeving is nu perfect gekoeld, en ik beveel De Noodoplossing ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare airco-installatiediensten.

4/5

Patrick

Den Haag

Toen mijn CV-systeem het begaf op een koude winterdag, belde ik De Noodoplossing. Binnen no-time stond er een vriendelijke monteur voor de deur. Hij vond snel het probleem en repareerde mijn CV-installatie efficiënt. Dankzij hun snelle respons en vakkundige service zit ik er nu weer warmpjes bij. Geweldige service!

5/5

Anja

Wateringen

Als eigenaar van een bedrijf waar betrouwbaarheid essentieel is, ben ik zeer tevreden over de 24/7 dienstverlening van De Noodoplossing. Onlangs hadden we een dringend probleem met onze kantoorairco, en ze stonden paraat om het snel op te lossen. Betrouwbaarheid en kwaliteit maken hen tot mijn go-to serviceprovider voor airco en CV-installaties.

5/5

Wesley

Monster

24/7 spoedlijn

Direct hulp nodig? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

De Noodoplossing - 24/7 Spoedlijn bij verstoppingen en lekkages
De Noodoplossing 24/7 Spoedlijn

Met spoed gefixt!

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op als vCard. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand! 

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op via onze QR-Code. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand!