Logo De Noodoplossing

Expert in Sanitair

Ontdek de perfecte installatie voor uw badkamer met De Noodoplossing! Heeft u last van een verstopping? Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar. 

24/7 SPOEDLIJN

Schade aan uw sanitair? Onze 24/7 spoedlijn staat klaar om onmiddellijk in te grijpen. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigd sanitair of het oplossen van lekkages, wij bieden directe oplossingen voor al uw noodgevallen. Bel ons direct op:

andere vraag?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor meer informatie over wat De Noodoplossing voor uw sanitair kan betekenen!

Stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp aan één van onze medewerkers.

Bij De Noodoplossing gaan we verder dan het oplossen van rioleringsproblemen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige sanitaire voorzieningen in uw woning. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of het creëren van een geheel nieuwe badkamer, wij staan voor u klaar met deskundige installaties!

Onze Sanitairdiensten

Onze erkende monteurs bieden een breed scala aan diensten om aan al uw sanitaire behoeften te voldoen. Enkele van onze services omvatten:

- Installatie en aansluiting van sanitair
- Aanleggen of verleggen van waterleidingen
- Repareren of vervangen van sanitair

Maatwerk en Advies

Bij De Noodoplossing begint elke installatie met een grondige bespreking van uw wensen. Samen stellen we een plan op dat aan al uw verwachtingen voldoet, zodat u kunt genieten van op maat gemaakt sanitair in uw huis.

Laat uw sanitair plaatsen door De Noodoplossing

Wilt u genieten van nieuw, hoogwaardig sanitair? De Noodoplossing maakt dit voor u mogelijk! Onze professionele vakmensen zorgen voor vakkundige installaties die volledig aan uw wensen voldoen. Laat u ook adviseren door onze experts bij het maken van keuzes voor uw sanitaire voorzieningen.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor meer informatie over wat De Noodoplossing voor uw sanitair kan betekenen!

TARIEVEN

Wij zijn transparant over onze prijzen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

  • Standaard tarief €108,-

    Binnen kantoortijden (van 09:00 tot 17:00), inclusief voorrijkosten en 30 minuten arbeidskosten.

  • Arbeidskosten (dag) €28,-

    Binnen kantoortijden (van 09:00 tot 17:00), per 15 minuten (na het standaard tarief).

  • Arbeidskosten 2e monteur (dag) €22,-

    Binnen kantoortijden (van 09:00 tot 17:00), per 15 minuten.

Getoonde prijzen zijn incl. BTW.

Bel onze 24/7 spoedlijn bij nood.

27/4 spoeddienst

Gecertificeerd

kwaliteitsstandaard

Stel direct een vraag

Neem direct contact op met De Noodoplossing.

REVIEWS

Ik had dringend hulp nodig bij het vervangen van mijn oude badkamer. De Noodoplossing reageerde snel op mijn spoedoproep en stond binnen no-time voor mijn deur. De monteurs waren professioneel, vriendelijk en hebben mijn nieuwe sanitair prachtig geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden met de service en beveel hen ten zeerste aan!

4/5

Marianne

Delft

Een lekkage in mijn badkamer moest snel worden aangepakt, en De Noodoplossing heeft indruk op me gemaakt met hun snelle respons. Ze kwamen onmiddellijk ter plaatse, identificeerden het probleem en repareerden het efficiënt. Betrouwbare 24/7 service die ik zonder aarzeling aanbeveel.

5/5

Thomas

Zoetermeer

Ik wilde mijn oude badkamer omtoveren tot een luxe spa, en De Noodoplossing heeft mijn dromen waargemaakt! Vanaf het eerste gesprek tot de voltooide installatie waren ze betrokken en zorgden ervoor dat elk detail aan mijn verwachtingen voldeed. Uitstekende vakmensen die weten hoe ze op maat gemaakt sanitair moeten leveren!

5/5

Sophie

Katwijk

24/7 spoedlijn

Direct hulp nodig? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

De Noodoplossing - 24/7 Spoedlijn bij verstoppingen en lekkages
De Noodoplossing 24/7 Spoedlijn

Met spoed gefixt!

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op als vCard. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand! 

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op via onze QR-Code. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand!