Logo De Noodoplossing

Loodgieter Amsterdam

Loodgieter Amsterdam: De Noodoplossing redt u van de Amsterdamse waterballetten!

24/7 SPOEDLIJN

Met spoed een loodgieter nodig in Amsterdam? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar. 

andere vraag?

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen voor een loodgieter in Amsterdam en omgeving?

Stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp aan één van onze loodgieters.

Loodgieter Amsterdam: De Noodoplossing redt u van de Amsterdamse waterballetten!

Lekke leiding? Verstopping? Badkamerrenovatie nodig? Geen nood! De Noodoplossing, uw redder in nood als het gaat om loodgietersklussen in Amsterdam.

Wees eerlijk, Amsterdam is prachtig, maar met al die grachten en oude huizen, loeren er ook loodgietersproblemen om de hoek. Gelukkig staat De Noodoplossing 24/7 voor u klaar om u te redden van onverwachte waterballetten, verstopte afvoeren of een badkamer die dringend een make-over nodig heeft.

Onze diensten: wij fixen het, net als een echte Amsterdammer

 • Ontstoppingen:
  We verhelpen verstoppingen in alle soorten leidingen, van rioleringen tot afvoeren. Zelfs als er een klomp hagelslag of een verloren gegaan broodje haring in de weg zit, we krijgen het eruit!
 • Lekdetectie:
  Met onze geavanceerde apparatuur sporen we lekkende leidingen snel en nauwkeurig op, zelfs die zich verstoppen in de meest onmogelijke hoekjes van uw Amsterdamse woning.
 • Loodgieterswerk:
  We installeren, repareren en onderhouden al uw loodgietersinstallaties. Van kranen tot toiletten, van CV-ketels tot radiatoren, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.
 • Badkamerrenovatie:
  We creëren de badkamer van uw dromen, of u nu een moderne badkamer wilt met strakke lijnen of een klassieke badkamer met nostalgische details.
 • CV-ketel installatie & onderhoud:
  We zorgen ervoor dat uw CV-ketel optimaal presteert, zodat u warm de winter doorkomt. En wie wil dat nou niet in Amsterdam?

Wacht niet langer tot het te laat is!

Neem vandaag nog contact met ons op en voorkom een Amsterdamse waterramp via 085 – 124 80 40.

De Noodoplossing redt u van de Amsterdamse waterballetten! We vinden het belangrijk dat onze diensten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden we scherpe prijzen aan voor al onze werkzaamheden. 

24/7 SPOEDLIJN

Loodgieter Amsterdam

Uw betrouwbare loodgieter in Amsterdam, die u redt van de Amsterdamse waterballetten. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

24/7 spoedlijn

De Noodoplossing is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Amsterdam. We staan 24/7 voor u klaar, ongeacht de ernst van het probleem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

De Noodoplossing - 24/7 Spoedlijn bij verstoppingen en lekkages
De Noodoplossing 24/7 Spoedlijn

Met spoed gefixt!

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op als vCard. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand! 

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op via onze QR-Code. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand!