Logo De Noodoplossing

Loodgieter Bodegraven-Reeuwijk

Loodgieter Bodegraven-Reeuwijk: Heeft u een loodgieter nodig in Bodegraven-Reeuwijk? Zoekt u een ervaren, betrouwbare en betaalbare loodgieter die u snel en vakkundig kan helpen?

24/7 SPOEDLIJN

Met spoed een loodgieter nodig in Bodegraven-Reeuwijk? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar. 

andere vraag?

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen voor een loodgieter Bodegraven-Reeuwijk en omgeving?

Stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp aan één van onze loodgieters.

Loodgieter Bodegraven-Reeuwijk: Voor al uw loodgietersproblemen

Reeuwijk is een uniek dorp in de Krimpenerwaard omringd door water, het is een dorp wat bekend staat, door turfwinning van vroeger, door de meren en plassen en boerderijen en grote weilanden. Het is wonen in het Groene Hart in zijn puurste vorm.

Veel woningen die tegenwoordig worden gebouwd staan letterlijk aan het water, zoals het project aan de Oude Tol. Prachtige woningen met een uniek ontwerp. Toch bestaat het dorp nog steeds voor een groot gedeelte uit vrijstaande grote boerderijen zoals aan de Zoetendijk. Oud, maar vaak goed onderhouden. En toch is een gesprongen waterleiding of een gaslek niet te voorkomen. De boerderijen zijn vaak honderden jaren oud.

Als er wat gebeurd, wil je iemand die snel reageert. 24 uur per dag. En dat is de Noodoplossing. Wij hebben kundige mensen in dienst, loodgieters met ervaring, die begrijpen dat een waterkraan die lengt of een leiding die is gesprongen wel tot 1000 liter per uur aan water stroomt. En dat wil je niet op je oude parketvloer hebben in de voorkamer van je boerderij. Pak een pen en noteer ons nummer, of bel ons direct via 085 – 124 80 40.

Onze diensten:

 • Ontstoppingen
 • Lekkages
 • Waterleidingen
 • Riolering
 • CV-ketels
 • Dakbedekking
 • Badkamers
 • Toiletten
 • En nog veel meer!

Waarom kiezen voor De Noodoplossing?

 • 24/7 Spoeddienst
  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedklussen. Bel ons gerust als u direct hulp nodig heeft!
 • Ervaren en gediplomeerde loodgieters
  Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. We kunnen u dus met elk loodgietersprobleem helpen, hoe klein of groot het ook is.
 • Klantgericht
  We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze service. Daarom nemen we de tijd om uw probleem goed te begrijpen en u te adviseren over de beste oplossing.
 • Scherpe prijzen
  We bieden scherpe prijzen aan voor al onze werkzaamheden. U krijgt altijd een eerlijke prijsopgave van tevoren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
 • Betrouwbaar
  We staan achter de kwaliteit van onze service. Daarom bieden we garantie op al onze werkzaamheden.

Wij zijn uw specialist in:

 • Spoedloodgieterswerk
  Heeft u een lekkage, verstopping of ander spoedklus? Bel ons dan direct
 • Onderhoud
  Regelmatig onderhoud van uw cv-ketel, waterleidingen en riolering voorkomt vervelende problemen. We bieden voordelige onderhoudscontracten aan.
 • Renovaties
  Wilt u uw badkamer of keuken renoveren? We werken samen met ervaren vakmensen om uw droomproject te realiseren.
 • Advies
  Heeft u een vraag over een loodgietersklus? Neem gerust contact met ons op. We geven u graag vrijblijvend advies.

De Noodoplossing: uw betrouwbare partner in Bodegraven-Reeuwijk!

We vinden het belangrijk dat onze diensten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden we scherpe prijzen aan voor al onze werkzaamheden. Wilt u weten wat het kost om uw loodgietersprobleem op te lossen? Neem direct contact op met De Noodoplossing (Loodgieter in Bodegraven-Reeuwijk en omgeving) via 085 – 124 80 40.

De Noodoplossing is de beste keuze voor uw loodgieterswerkzaamheden. We zijn ervaren, klantgericht, betrouwbaar en bieden scherpe prijzen.​

24/7 SPOEDLIJN

Loodgieter Bodegraven-Reeuwijk

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

24/7 spoedlijn

De Noodoplossing is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Bodegraven-Reeuwijk. We staan 24/7 voor u klaar, ongeacht de ernst van het probleem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

De Noodoplossing - 24/7 Spoedlijn bij verstoppingen en lekkages
De Noodoplossing 24/7 Spoedlijn

Met spoed gefixt!

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op als vCard. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand! 

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op via onze QR-Code. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand!