Logo De Noodoplossing

Loodgieter Delft

Loodgieter Delft: De Noodoplossing voor al uw loodgietersproblemen in de omgeving Delft. 24/7 Spoedlijn: 085 – 124 8040

24/7 SPOEDLIJN

Met spoed een loodgieter nodig in Delft? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar. 

andere vraag?

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen voor een loodgieter Delft en omgeving?

Stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp aan één van onze loodgieters.

Loodgieter Delft: De Noodoplossing voor al uw loodgietersproblemen

Delft, de statige stad van Vermeer, de porseleinen fles of het Delfts Blauw, de prachtige grachten en natuurlijk de Universiteit is de stad voor veel mensen om in te wonen en te genieten van de historie, de cultuur, restaurants en vooral de rust in het Delftse Hout. En als je zo gelukkig bent om er te wonen, is het helemaal een traktatie. De oude grachten panden, de Oude Delft met hun Patriciërshuizen waren lang de paleizen van Delft naren. Tegenwoordig is het amper te betalen en veel huizen zijn een monument. Toch zijn er zo veel andere prachtige panden in Delft waar je maar al te graag woont. Zelfs de nieuwbouw in Delft ziet er uit met oog gebouwd voor de historie en esthetiek.

Nieuw Delft is daar een voorbeeld van. De trapgevels, al zijn ze modern, zien er prachtig uit! The Family, De Nieuwe Haven. Allemaal huizen waar je graag woont. Comfort en design in 1 woning. Zie je je design bank en je prachtige booglamp al staan op je visgraat laminaat of zelfs parket vloer? Dan is het wel zaak dat je ook zuinig bent op je spullen, want een klodder verf aan je bank is niet wat je blij maakt. Maar soms voorkom je het niet. Je bent super enthousiast en hangt nog even de gordijnrails op. Pakt je boorhamer en zo door de waterleiding, waarvan je nooit had gedacht dat die daar nou net naar je tuin aansluiting zou gaan… 100 liter water op je laminaat vloer en het stroomt maar door. Pak dan je telefoon en bel De Noodoplossing via: 085 – 124 80 40, want wij komen direct. 24 uur per dag 7 dagen per week en op “No Cure, No Pay” basis (behalve de voorrijkosten). 

Onze diensten:

 • Ontstoppingen
 • Lekkages
 • Waterleidingen
 • Riolering
 • CV-ketels
 • Dakbedekking
 • Badkamers
 • Toiletten
 • En nog veel meer!

Waarom kiezen voor De Noodoplossing?

 • 24/7 Spoeddienst
  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedklussen. Bel ons gerust als u direct hulp nodig heeft!
 • Ervaren en gediplomeerde loodgieters
  Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. We kunnen u dus met elk loodgietersprobleem helpen, hoe klein of groot het ook is.
 • Klantgericht
  We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze service. Daarom nemen we de tijd om uw probleem goed te begrijpen en u te adviseren over de beste oplossing.
 • Scherpe prijzen
  We bieden scherpe prijzen aan voor al onze werkzaamheden. U krijgt altijd een eerlijke prijsopgave van tevoren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
 • Betrouwbaar
  We staan achter de kwaliteit van onze service. Daarom bieden we garantie op al onze werkzaamheden.

Wij zijn uw specialist in:

 • Spoedloodgieterswerk
  Heeft u een lekkage, verstopping of ander spoedklus? Bel ons dan direct! 
 • Onderhoud
  Regelmatig onderhoud van uw cv-ketel, waterleidingen en riolering voorkomt vervelende problemen. We bieden voordelige onderhoudscontracten aan.
 • Renovaties
  Wilt u uw badkamer of keuken renoveren? We werken samen met ervaren vakmensen om uw droomproject te realiseren.
 • Advies
  Heeft u een vraag over een loodgietersklus? Neem gerust contact met ons op. We geven u graag vrijblijvend advies.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak

We vinden het belangrijk dat onze diensten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden we scherpe prijzen aan voor al onze werkzaamheden. Wilt u weten wat het kost om uw loodgietersprobleem op te lossen? Neem direct contact op met De Noodoplossing (Loodgieter Delft en omgeving) via 085 – 124 80 40.

De Noodoplossing is de beste keuze voor uw loodgieterswerkzaamheden. We zijn ervaren, klantgericht, betrouwbaar en bieden scherpe prijzen.​

24/7 SPOEDLIJN

Loodgieter Delft

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

24/7 spoedlijn

De Noodoplossing is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Delft. We staan 24/7 voor u klaar, ongeacht de ernst van het probleem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

De Noodoplossing - 24/7 Spoedlijn bij verstoppingen en lekkages
De Noodoplossing 24/7 Spoedlijn

Met spoed gefixt!

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op als vCard. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand! 

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op via onze QR-Code. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand!