Logo De Noodoplossing

Loodgieter Den haag

Heeft u met spoed een loodgieter nodig? Heeft u last van een verstopping, lekkage of een ander probleem in of rondom het huis? De Noodoplossing – Loodgieter Den Haag lost het voor u op. 

24/7 SPOEDLIJN

Met spoed een loodgieter in Den Haag nodig? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar. 

andere vraag?

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen voor een loodgieter Den Haag?

Stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp aan één van onze loodgieters.

Loodgieter Den Haag: De Noodoplossing

Ons team van loodgieters heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. We hebben te maken gehad met alle soorten loodgietersproblemen, van kleine lekkages tot grote ontstoppingen. We weten dus precies wat we moeten doen om uw probleem snel en efficiënt op te lossen. Wij staan voor u klaar voor problemen met o.a.:

 • Ontstoppingen
 • Lekkages
 • Waterleidingen
 • Riolering
 • CV-ketels
 • Badkamers
 • Toiletten
 • En meer…

 

We begrijpen dat loodgietersproblemen vaak urgent zijn. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor spoedklussen. Bel ons gerust als u direct hulp nodig heeft.

Klantgerichtheid

We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze service. Daarom nemen we de tijd om uw probleem goed te begrijpen en u te adviseren over de beste oplossing. We werken altijd netjes en secuur, en we zorgen ervoor dat we uw woning schoon achterlaten.

We begrijpen dat loodgietersproblemen vaak urgent zijn. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar voor spoedklussen. Bel ons gerust als u direct hulp nodig heeft.

De Noodoplossing: Uw partner in loodgieterswerk

Naast onze 24/7 spoeddienst en scherpe prijzen, bieden we nog veel meer voordelen:

 • Onderhoudscontracten:
  We bieden onderhoudscontracten aan voor uw cv-ketel, waterleidingen en riolering. Zo voorkomt u vervelende problemen en verlengt u de levensduur van uw installaties.
 • Renovaties:
  We kunnen u helpen met de renovatie van uw badkamer of keuken. We werken samen met ervaren vakmensen om uw droomproject te realiseren.
 • Advies:
  We geven u graag advies over loodgieterswerkzaamheden. U kunt ons gerust bellen of mailen met uw vragen.


Waarom De Noodoplossing?

 • 24/7 bereikbaar
 • Snelle service
 • Ervaren en gediplomeerde loodgieters
 • Scherpe prijzen
 • Klanttevredenheid centraal

Scherpe prijzen en transparantie

We vinden het belangrijk dat onze diensten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden we scherpe prijzen aan voor al onze werkzaamheden. Wilt u weten wat het kost om uw loodgietersprobleem op te lossen? Neem direct contact op met De Noodoplossing (Loodgieter Den haag) via 085 – 124 80 40.

De Noodoplossing is de beste keuze voor uw loodgieterswerkzaamheden. We zijn ervaren, klantgericht, betrouwbaar en bieden scherpe prijzen.​

24/7 SPOEDLIJN

Loodgieter Den Haag

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

De Noodoplossing en de emissievrije zone
De Noodoplossing en de emissievrije zone

De Noodoplossing en de emissievrije zone Den Haag

De gemeente Den Haag wil de luchtkwaliteit in de stad verbeteren door een emissievrije zone in te voeren. Dit betekent dat vanaf 2025 alleen nog emissievrije voertuigen in de binnenstad mogen rijden.

De Noodoplossing is zich bewust van de impact van deze zone op onze werkzaamheden. Wij waren al klaar voor de milieu zones en zijn nu alvast begonnen met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst onze klanten in de binnenstad kunnen blijven bedienen.

We investeren in verduurzaming van voertuigen en gereedschappen. Ook bekijken we de mogelijkheden om onze werkzaamheden te combineren, zodat we minder ritten hoeven te maken.

We vinden het belangrijk om mee te gaan met de tijd en ons steentje bij te dragen aan een betere leefomgeving. We zijn ervan overtuigd dat we met de juiste voorbereidingen de emissievrije zone in Den Haag succesvol kunnen opereren.

24/7 spoedlijn

De Noodoplossing is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Den haag. We staan 24/7 voor u klaar, ongeacht de ernst van het probleem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.
De Noodoplossing - 24/7 Spoedlijn bij verstoppingen en lekkages
De Noodoplossing 24/7 Spoedlijn

Met spoed gefixt!

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op als vCard. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand! 

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op via onze QR-Code. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand!