Logo De Noodoplossing

Loodgieter Leidschendam-Voorburg

Loodgieter Leidschendam-Voorburg: Heeft u een loodgieter nodig in Leidschendam-Voorburg? Zoekt u een ervaren, betrouwbare en betaalbare loodgieter die u snel en vakkundig kan helpen?

24/7 SPOEDLIJN

Met spoed een loodgieter nodig in Leidschendam-Voorburg? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar. 

andere vraag?

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen voor een loodgieter Leidschendam-Voorburg en omgeving?

Stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp aan één van onze loodgieters.

Loodgieter Leidschendam-Voorburg: De Noodoplossing voor al uw loodgietersproblemen

Je noemt het in 1 zin, maar eigenlijk zijn Leidschendam en Voorburg 2 totaal verschillende steden. Voorburg of “Veurburg” zoals het spottend wel wordt genoemd, is altijd de rijkere voorstad van Den Haag geweest. Leidschendam, de moderne stad vlakbij, met al meer dan 30 jaar een groot winkelcentrum, wat 10 jaar geleden is vervangen door de “Westfield Mall of the Netherlands”. Een waar winkel paradijs. Het is er fijn wonen, de oudere woningen in Voorburg of de modernere in Leidschendam aan de Vliet.

Wist je trouwens dat Voorburg een stad was in de Romeinse tijd al? Je ziet nog steeds de mix van historische en moderne architectuur. Achter historische gevels schuilen moderne huizen met prachtige interieurs. Leidschendam heeft de Vlietlanden als recreatie gebied, en de Vliet, de waterweg die Den Haag verbindt met de Oude Rijn. De jaren 70 villa’s aan het water van de Vliet zijn groot, ruim en prachtig.

Als je dan in een gebied woont waar luxe wordt omgeven met water, dan wil je thuis ook niet nog eens geconfronteerd worden met water: een gesprongen leiding of een lekkende water meter. Dan is er snel de oplossing van de Noodoplossing: 085 – 124 80 40. Op No Cure, No Pay (behalve de voorrijkosten) basis: wel zo prettig!

Onze diensten:

 • Ontstoppingen
 • Lekkages
 • Waterleidingen
 • Riolering
 • CV-ketels
 • Dakbedekking
 • Badkamers
 • Toiletten
 • En nog veel meer!

Waarom kiezen voor De Noodoplossing?

 • 24/7 Spoeddienst
  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedklussen. Bel ons gerust als u direct hulp nodig heeft!
 • Ervaren en gediplomeerde loodgieters
  Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. We kunnen u dus met elk loodgietersprobleem helpen, hoe klein of groot het ook is.
 • Klantgericht
  We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze service. Daarom nemen we de tijd om uw probleem goed te begrijpen en u te adviseren over de beste oplossing.
 • Scherpe prijzen
  We bieden scherpe prijzen aan voor al onze werkzaamheden. U krijgt altijd een eerlijke prijsopgave van tevoren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
 • Betrouwbaar
  We staan achter de kwaliteit van onze service. Daarom bieden we garantie op al onze werkzaamheden.

Wij zijn uw specialist in:

 • Spoedloodgieterswerk
  Heeft u een lekkage, verstopping of ander spoedklus? Bel ons dan direct! 
 • Onderhoud
  Regelmatig onderhoud van uw cv-ketel, waterleidingen en riolering voorkomt vervelende problemen. We bieden voordelige onderhoudscontracten aan.
 • Renovaties
  Wilt u uw badkamer of keuken renoveren? We werken samen met ervaren vakmensen om uw droomproject te realiseren.
 • Advies
  Heeft u een vraag over een loodgietersklus? Neem gerust contact met ons op. We geven u graag vrijblijvend advies.

De Noodoplossing: uw betrouwbare partner in Leidschendam-Voorburg!

We vinden het belangrijk dat onze diensten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden we scherpe prijzen aan voor al onze werkzaamheden. Wilt u weten wat het kost om uw loodgietersprobleem op te lossen? Neem direct contact op met De Noodoplossing (Loodgieter in Leidschendam-Voorburg en omgeving) via 085 – 124 80 40.

De Noodoplossing is de beste keuze voor uw loodgieterswerkzaamheden. We zijn ervaren, klantgericht, betrouwbaar en bieden scherpe prijzen.​

24/7 SPOEDLIJN

Loodgieter Leidschendam-Voorburg

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

24/7 spoedlijn

De Noodoplossing is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Leidschendam-Voorburg. We staan 24/7 voor u klaar, ongeacht de ernst van het probleem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

De Noodoplossing - 24/7 Spoedlijn bij verstoppingen en lekkages
De Noodoplossing 24/7 Spoedlijn

Met spoed gefixt!

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op als vCard. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand! 

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op via onze QR-Code. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand!