Logo De Noodoplossing

Loodgieter Midden-Delfland

Loodgieter Midden-Delfland: Heeft u een loodgieter nodig in Midden-Delfland? Zoekt u een ervaren, betrouwbare en betaalbare loodgieter die u snel en vakkundig kan helpen?

24/7 SPOEDLIJN

Met spoed een loodgieter nodig in Midden-Delfland? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar. 

andere vraag?

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen voor een loodgieter Midden-Delfland en omgeving?

Stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp aan één van onze loodgieters.

Loodgieter Midden-Delfland: De Noodoplossing voor al uw loodgietersproblemen

Delfland is als eerste een naam van een hoogheemraadschap. Delfland is verantwoordelijk voor het waterbeheer in het gebied. Maar de verplaatsbare woningen, de starterswoningen in Midden-Delfland zijn inmiddels landelijk bekend. Het is een dorp wat ontstaan is in 2004 en vooral ontstaan uit het veenweidegebied, dat door verschillende steden wordt omringd.

Het gemeentehuis bevindt zich in Schipluiden. Officieel is Midden-Delfland een samentrekking van Schipluiden, Maasland en Den Hoorn. Het ligt aan de snelwegen, de A4 en A20, waardoor razendsnel er zijn echt een voordeel is. Zeker als je in een oudere woning woont en op zaterdag nacht erachter komt dat je onderhoud aan de waterleiding niet helemaal was, wat je had gedacht. Een lekkende watermeter gooit al snel 4 liter per uur eruit en dat is toch meer dan je denkt. Als je in de nacht even naar het toilet gaat en ineens in een plas staat, het licht aan doet en schrikt van de wateroverlast, dan is de Noodoplossing dankzij de fantastische infrastructuur razendsnel bij je.

Een gesprongen waterleiding, een gaslek. De Noodoplossing oakt het op en ook nog op “No Cure, No Pay” basis (behalve de voorrijkosten): 085 – 124 80 40. Noteer het nummer op een stukje papier voor op de koelkast. Want daar was je natuurlijk onderweg naartoe, voor een kleine snack, als je trek hebt in de nacht, Laat je humeur niet verpesten en geniet van je snack. De Noodoplossing is al onderweg!

Onze diensten:

 • Ontstoppingen
 • Lekkages
 • Waterleidingen
 • Riolering
 • CV-ketels
 • Dakbedekking
 • Badkamers
 • Toiletten
 • En nog veel meer!

Waarom kiezen voor De Noodoplossing?

 • 24/7 Spoeddienst
  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedklussen. Bel ons gerust als u direct hulp nodig heeft!
 • Ervaren en gediplomeerde loodgieters
  Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. We kunnen u dus met elk loodgietersprobleem helpen, hoe klein of groot het ook is.
 • Klantgericht
  We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze service. Daarom nemen we de tijd om uw probleem goed te begrijpen en u te adviseren over de beste oplossing.
 • Scherpe prijzen
  We bieden scherpe prijzen aan voor al onze werkzaamheden. U krijgt altijd een eerlijke prijsopgave van tevoren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
 • Betrouwbaar
  We staan achter de kwaliteit van onze service. Daarom bieden we garantie op al onze werkzaamheden.

Wij zijn uw specialist in:

 • Spoedloodgieterswerk
  Heeft u een lekkage, verstopping of ander spoedklus? Bel ons dan direct! 
 • Onderhoud
  Regelmatig onderhoud van uw cv-ketel, waterleidingen en riolering voorkomt vervelende problemen. We bieden voordelige onderhoudscontracten aan.
 • Renovaties
  Wilt u uw badkamer of keuken renoveren? We werken samen met ervaren vakmensen om uw droomproject te realiseren.
 • Advies
  Heeft u een vraag over een loodgietersklus? Neem gerust contact met ons op. We geven u graag vrijblijvend advies.

De Noodoplossing: uw betrouwbare partner in Midden-Delfland!

We vinden het belangrijk dat onze diensten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden we scherpe prijzen aan voor al onze werkzaamheden. Wilt u weten wat het kost om uw loodgietersprobleem op te lossen? Neem direct contact op met De Noodoplossing (Loodgieter in Midden-Delfland en omgeving) via 085 – 124 80 40.

De Noodoplossing is de beste keuze voor uw loodgieterswerkzaamheden. We zijn ervaren, klantgericht, betrouwbaar en bieden scherpe prijzen.​

24/7 SPOEDLIJN

Loodgieter Midden-Delfland

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

24/7 spoedlijn

De Noodoplossing is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Midden-Delfland. We staan 24/7 voor u klaar, ongeacht de ernst van het probleem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

De Noodoplossing - 24/7 Spoedlijn bij verstoppingen en lekkages
De Noodoplossing 24/7 Spoedlijn

Met spoed gefixt!

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op als vCard. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand! 

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op via onze QR-Code. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand!