Logo De Noodoplossing

Loodgieter Pijnacker-Nootdorp

Loodgieter Pijnacker-Nootdorp: Heeft u een loodgieter nodig in Pijnacker-Nootdorp? Zoekt u een ervaren, betrouwbare en betaalbare loodgieter die u snel en vakkundig kan helpen?

24/7 SPOEDLIJN

Met spoed een loodgieter nodig in Pijnacker-Nootdorp? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar. 

andere vraag?

Heeft u vragen of wenst u een offerte te ontvangen voor een loodgieter Pijnacker-Nootdorp en omgeving?

Stel uw vraag eenvoudig via WhatsApp aan één van onze loodgieters.

Loodgieter Pijnacker-Nootdorp: De Noodoplossing voor al uw loodgietersproblemen

Nootdorp, het kleine dorp met het Balijbos en recreatiegebied Dobbeplas, wat al eeuwen oud is, is tegenwoordig een grote plaats, die uitgegroeid is tot een plek om te wonen in prachtige huizen en villa’s. De seniorenwoningen op het Noordeinde, de winkels aan de Parade. Nootdorp is echt een dorp met een eigen karakter, midden tussen Zoetermeer en Den Haag. Het is er rustig wonen met de drukte en mogelijkheden van 2 grote steden (en Delft) vlakbij. Veel mensen wonen er graag. De kassen hebben plaats gemaakt voor woningen grotendeels en wat voor huizen zijn dat! Prachtige gevels met moderne interieurs, de betere banken, stoelen en prachtige vloeren stralen je tegemoet.

Als je dan in een huis woont wat altijd al je droom is geweest ben je daar zuinig op. Een gesprongen waterleiding is het laatste wat je wilt. En toch met al het enthousiaste graven in je tuin, ophangen van een schilderij, kan dat altijd gebeuren. Of gewoon achterstallig onderhoud, want wie denkt daar nu aan? De Noodoplossing biedt ook echt een oplossing en zelfs op “No Cure, No Pay” (behalve de voorrijkosten) basis: 085 – 124 80 40 .

Onze diensten:

 • Ontstoppingen
 • Lekkages
 • Waterleidingen
 • Riolering
 • CV-ketels
 • Dakbedekking
 • Badkamers
 • Toiletten
 • En nog veel meer!

Waarom kiezen voor De Noodoplossing?

 • 24/7 Spoeddienst
  We zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor spoedklussen. Bel ons gerust als u direct hulp nodig heeft!
 • Ervaren en gediplomeerde loodgieters
  Ons team heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied. We kunnen u dus met elk loodgietersprobleem helpen, hoe klein of groot het ook is.
 • Klantgericht
  We vinden het belangrijk dat u tevreden bent met onze service. Daarom nemen we de tijd om uw probleem goed te begrijpen en u te adviseren over de beste oplossing.
 • Scherpe prijzen
  We bieden scherpe prijzen aan voor al onze werkzaamheden. U krijgt altijd een eerlijke prijsopgave van tevoren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
 • Betrouwbaar
  We staan achter de kwaliteit van onze service. Daarom bieden we garantie op al onze werkzaamheden.

Wij zijn uw specialist in:

 • Spoedloodgieterswerk
  Heeft u een lekkage, verstopping of ander spoedklus? Bel ons dan direct! 
 • Onderhoud
  Regelmatig onderhoud van uw cv-ketel, waterleidingen en riolering voorkomt vervelende problemen. We bieden voordelige onderhoudscontracten aan.
 • Renovaties
  Wilt u uw badkamer of keuken renoveren? We werken samen met ervaren vakmensen om uw droomproject te realiseren.
 • Advies
  Heeft u een vraag over een loodgietersklus? Neem gerust contact met ons op. We geven u graag vrijblijvend advies.

De Noodoplossing: uw betrouwbare partner in Pijnacker-Nootdorp!

We vinden het belangrijk dat onze diensten voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom bieden we scherpe prijzen aan voor al onze werkzaamheden. Wilt u weten wat het kost om uw loodgietersprobleem op te lossen? Neem direct contact op met De Noodoplossing (Loodgieter in Pijnacker-Nootdorp en omgeving) via 085 – 124 80 40.

De Noodoplossing is de beste keuze voor uw loodgieterswerkzaamheden. We zijn ervaren, klantgericht, betrouwbaar en bieden scherpe prijzen.​

24/7 SPOEDLIJN

Loodgieter Pijnacker-Nootdorp

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

24/7 spoedlijn

De Noodoplossing is uw betrouwbare partner voor al uw loodgieterswerkzaamheden in Pijnacker-Nootdorp. We staan 24/7 voor u klaar, ongeacht de ernst van het probleem. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

De Noodoplossing - 24/7 Spoedlijn bij verstoppingen en lekkages
De Noodoplossing 24/7 Spoedlijn

Met spoed gefixt!

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op als vCard. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand! 

Sla de contactgegevens van De Noodoplossing nu eenvoudig op via onze QR-Code. Zo heeft u in geval van nood, altijd de gegevens van De Noodoplossing bij de hand!